TEHDÄÄNKÖ JOTAIN YHDESSÄ?

01

Yrittäjien työkalut

JES TOOLS

Luomme sinulle työkaluja, joilla voit kirkastaa suuntasi, vahvistaa itseäsi ja luoda unelmiesi yrityksen vaikka kotisohvalta käsin. Tutustu lisää! 

02

Konsultointipalvelut

Mietitkö yrityksen perustamista ja sormi menee suuhun? Kaipaatko tukea ja sparrausta liikeideasi kehittämiseen ja käytännön toteutukseen? 

Tai oletko avaamassa uutta kahvilaa ja konsepti on hakusessa? Voin auttaa niin menusuunnittelussa kuin konseptin kirkastamisessakin.

Tilaa minut, säästä euroja ja hermoja. 

Alkaen 300€/h +alv. tai 1000€/päivä +alv.

Yhteydenotot johannes@dreamplando.fi

03

Yrittäjien Somepäivä

Yrittäjien somepäivä on tarkoitettu kaikille, ketkä haluavat luoda myyntikoneiston. Yrittäjät jotka haluavat saada somesta enemmän irti ja saada muut myymään puolestasi. Koko päivän valmennus.

390€ +alv. /hlö

Minimilaskutus 1000€+alv.

Tilaa johannes@dreamplando.fi

04

Media ja markkinointi

Luomme sisältöä yritysten omiin kanaviin tai voimme tehdä yhdessä kampanjaa jossa saat näkyvyyttä meidän kanavissa. 

Kauttani onnistuu video- ja valokuvauspalvelut, copywriting sekä sisältöyhteistyöt ja markkinoinnin suunnittelua auttavat workshopit. 

Kysy lisää johannes@dreamplando.fi

OTA YHTEYTTÄ!
  • Spotify Social Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Olen aina kiinnostunut uusista mahdollisuuksista olla avuksi unelmien toteuttamisessa. Erityisesti kaikki hyvinvointiin liittyvä bisnes kiinnostaa. Lähtökohta on aina tehdä asioita yhdessä, missään ei onnistu yksin. Mikäli kaipaat apua, niin heitä rohkeasti ideasi ja tehdään jotain hauskaa yhdessä.