OTA YHTEYTTÄ!
  • Spotify Social Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Olen aina kiinnostunut uusista mahdollisuuksista olla avuksi unelmien toteuttamisessa. Erityisesti kaikki hyvinvointiin liittyvä bisnes kiinnostaa. Lähtökohta on aina tehdä asioita yhdessä, missään ei onnistu yksin. Mikäli kaipaat apua, niin heitä rohkeasti ideasi ja tehdään jotain hauskaa yhdessä. 

Minut voit myös tilata puhujaksi tilaisuuteen. Osallistun mielelläni erityisesti projekteihin, joissa pääsen tekemään innostamaan nuoria unelmien toteuttamiseen ja yrittäjyyteen.

Tilaa uutiskirje ja kehitä bisnestäsi

TEHDÄÄNKÖ JOTAIN YHDESSÄ?

01

Perustetaan yritys yhdessä!

Onko sinulla loistava bisnesidea, mutta ei uskallusta lähteä ihan yksin sitä toteuttamaan?  Tai haluaisit jo olemassaolevaan yritykseesi kumppanin kasvua vauhdittamaan? Ota yhteyttä niin katsotaan voisimmeko tehdä jotain yhdessä! Erityisesti hyvinvointiin liittyvä liiketoiminta kiinnostaa minua aina. 

02

KONSULTOINTIpalvelut

Mietitkö yrityksen perustamista ja sormi menee suuhun? Kaipaatko tukea ja sparrausta liikeideasi kehittämiseen ja käytännön toteutukseen? 

Tai oletko avaamassa uutta kahvilaa ja konsepti on hakusessa? Voin auttaa niin menusuunnittelussa kuin konseptin kirkastamisessakin.

Tilaa minut, säästä euroja ja hermoja. 

03

PUHUJAPALVELUT

Minut voi tilata puhujaksi tapahtumaasi! Puheenvuoron kesto ja sisältö sovitaan tapauskohtaisesti tilaisuuden luonteen, tavoitteen ja yleisön mukaan.

 

Rakastan inspiroida ihmisiä seuraamaan rohkeasti unelmiaan ja kertoa yrittäjyyden mahdollisuuksista. Tuon tilaisuuteen positiivista energiaa ja iloista meininkiä.

04

Media ja markkinointi

Luomme sisältöä yritysten omiin kanaviin tai voimme tehdä yhdessä kampanjaa jossa saat näkyvyyttä meidän kanavissa. 

Kauttani onnistuu video- ja valokuvauspalvelut, copywriting sekä sisältöyhteistyöt ja markkinoinnin suunnittelua auttavat workshopit.