Search
  • Johannes Laine

Loppuvuosi - elätkö unelmaasi?

Kohta on taas uusivuosi ja tehdään uudenvuoden lupauksia. Yleensä useimmilla ne kestää viikosta maksimissaan pariin kuukauteen. Jollain ei edes yhtä päivää. Miten sulla?


Oletko tehnyt unelmista totta mitä viime vuodenvaihteessa mietit? Muistatko edes mitä mietit? Et tarvitse vuodenvaihetta, että voit miettiä mitä todella haluat.


Mieti mitä todella haluat! Tänään. Jos et tiedä, niin tee se nyt. Tänään. Heti. Ei huomenna. Mitä sitä pitkittämään? Sulje kone ja ala raapustaa pääkoppaasi. Suolla se paperille. Mitä sinä todella haluat?


Löysitkö vastauksen? Jos et, niin jatka miettimistä.


Jos löysit, jaa se minulle - ois hauska kuulla mitä sä haluat elämältäsi.


Seuraavaksi voit miettiä, että miksi sitä haluat, mitä luulet haluavasi. Usein haluamme nimittäin asioita hyvin pintapuoleisesti ja loppujen lopuksi me vain luulemme haluavamme niitä. Tässä on usein myös syy miksi ne uudenvuodenlupaukset eivät toteudu.


Tällänen tuli tässä vaan mieleen kun pohdin itelleni tavoitteita loppuvuodelle.


Unelmien täyteistä päivää!0 comments
OTA YHTEYTTÄ!
  • Spotify Social Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Olen aina kiinnostunut uusista mahdollisuuksista olla avuksi unelmien toteuttamisessa. Erityisesti kaikki hyvinvointiin liittyvä bisnes kiinnostaa. Lähtökohta on aina tehdä asioita yhdessä, missään ei onnistu yksin. Mikäli kaipaat apua, niin heitä rohkeasti ideasi ja tehdään jotain hauskaa yhdessä.