Search
  • Johannes Laine

Yrittäjältä yrittäjille

Minun missio on auttaa yrittäjiä menestymään. Varsinkin pienyrittäjät, yksinyrittäjät ja kasvussa olevat yrittäjät. Saan isoimmat kiksit kun näen oivallukset, innostuksen ja konkreettiset parannukset yrittäjien arjessa. Tämä on merkityksellistä työtä minulle.


Olen nuoren ikäni aikana onnistunut tekemään, kokeilemaan ja epäonnistumaan (satojatuhansia euroja ja satoja kertoja kaikenlaista) suhteellisen paljon. Olen onnistunut luomaan brändejä kustannustehokkaasti, tehnyt rohkeita hyppyjä ja onnistunutkin jossain ihan kiitettävästi.


Unelmoin, että teen tästä isoa. Niin isoa, että se täyttää messukeskuksen. Monta kertaa. Tietty. Olen innoissani, oma aikani menee entistä enemmän siihen, että unelmasta tehdään totta. Autan yrittäjiä jo nyt monella tapaa, mutta kokoajan palvelut ja tavat lisääntyvät. Tästä mä diggaan.


Musta ois superhienoa kuulla sulta, jos oot yrittäjä tai oot miettinyt, että susta tulis yrittäjä. Niin ja se kysymys - MIKÄ ESTÄÄ SUA MENESTYMÄSTÄ? Haluan oppia ymmärtämään pelkoja, löytää työkaluja, auttaa kaivamaan sinun esteet menestyksen tieltä. Muista. Menestys tarkoittaa meille kaikille eri asioita. Minulle se tarkoittaa eniten vapautta. Vapautta henkisesti ja fyysisesti.
OTA YHTEYTTÄ!
  • Spotify Social Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon

Olen aina kiinnostunut uusista mahdollisuuksista olla avuksi unelmien toteuttamisessa. Erityisesti kaikki hyvinvointiin liittyvä bisnes kiinnostaa. Lähtökohta on aina tehdä asioita yhdessä, missään ei onnistu yksin. Mikäli kaipaat apua, niin heitä rohkeasti ideasi ja tehdään jotain hauskaa yhdessä. 

Tilaa uutiskirje ja kehitä bisnestäsi